Grenaa Halvmarathon

næste løb

næste løb

Grenaa Halvmaraton - Løbe fællesskab

Grenaa Halvmarathon er etableret af Kenneth Pedersen som igennem de seneste 3 år har løbet 103 halvmaraton inklusiv 43 officielle hvilket gør at jeg er en del af dansk halvmaraton klub fællesskabet. Jeg har også løbet et helt marathon til CPH marathon 2022. Jeg kan også kalde mig ULTRA løber efter at have deltaget i Bygholm Sø ULTRA - 6 timers løbet 2024 hvor jeg løb 65 km. Grenaa Halvmarathon er skabt for passionen for at løbe. Løbet tæller officielt med i Dansk halvmarathon klub. Jeg glæder mig til at byde en masse glade løbere velkommen i Grenaa til en fantastisk løbetur i den smukke natur i Grenaa skov.

Løb giver et unikt fællesskab

Løb er sundt for krop og sind. Det får pulsen op og giver energi og glæde. Løb samler folk i alle aldre, køn, samfundslag. Det skaber et unikt fællesskab!

Vi løber i skoven

Grenaa Halvmarathon løbes i skoven. Ruten er 3 runder á 7,04 km. Der løbes på 95% grussti. Flere steder på ruten er stierne brede hvilket gør det muligt at løbe flere sammen ved siden af hinanden. Elsker du at komme ud i naturen er denne rute helt sikkert noget for dig.

Grenaa Halvmarathon - tæller med i klub 100 DHK

Medaljen:

Efter at du har gennemført de 21.1 km kan du velfortjent hænge medaljen rundt om halsen. Medajlen er en stor 70mm guldmedalje med Grenaa halvmaraton logo. Medaljebåndet er grøn og der er indgraveret dato samt en lille tekst på bagsiden er medaljen.

Diplom:

Diplomet er printet ud og ligger klar til selv udfyldelse når man kommer i mål. Diplomet vil også kunne downloades online på hjemmesiden.